Nederlandse Ambassade in Kiev, Oekraïne

Aquatherm en Aquapro, 30 mei-2 juni 2017

30 mei 17 2 jun 17

Oekraïne biedt een grote markt voor bedrijven in de sector energie- en waterbeheer. Er zijn veel mogelijkheden en projecten in het vernieuwen van de water- en energievoorziening en -beheer. Van 30 mei tot en met 2 juni vinden twee exposities in de waterbeheersector plaats.

Oekraïne biedt een grote markt voor bedrijven in de sector energie- en waterbeheer. Er zijn veel mogelijkheden en projecten in het vernieuwen van de water- en energievoorziening en -beheer. Van 30 mei tot en met 2 juni vinden twee exposities in de waterbeheersector plaats:

  • De 19de Aqua-Therm expositie over energiezuinig verwarmen, ventilatie, airconditioning, watervoorziening en –behandeling, duurzame energie, sanitair en zwembaden; en
  • De Aquapro expositie, een sterk gespecialiseerde expositie over water- en afvalwaterbeheer voor huishoudelijke, industriële en openbare nutsvoorzieningen.

Deze exposities brengen vertegenwoordigers van industriële bedrijven geïnteresseerd in oplossingen op het gebied van water- en afvalwatermanagement samen. Er zijn mogelijkheden om te netwerken en zakenpartners te vinden op internationale conferenties, rondetafelgesprekken en workshops.

Voor meer informatie over de exposities en om een beursstand te boeken, ga naar http://aqua-therm.kiev.ua/en-GB/

Kiev, Oekraïne

30 mei 2017 11:42 - 2 juni 2017 0:00