Nederlandse Ambassade in Kiev, Oekraïne

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 102

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Receptie ter gelegenheid van Koningsdag

Bericht aan alle Nederlanders woonachtig in Oekraïne.

2 Aquatherm en Aquapro, 30 mei-2 juni 2017

Er vinden twee exposities in de waterbeheersector plaats van 30 mei tot en met 2 juni.

3 Regering over uitkomst referendum Associatieakkoord

Vandaag heeft de Nederlandse regering een brief gestuurd naar het parlement als antwoord op de uitkomst van het referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne.

4 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

5 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

6 Oekraïne draagt schilderijen over aan Westfries Museum

De Oekraïense autoriteiten hebben vrijdag vijf Nederlandse schilderijen overgedragen aan het Westfries Museum. De overdracht vond plaats op de Nederlandse ambassade in Kiev. Directeur Ad Geerdink van het museum nam de kunstwerken persoonlijk in ontvangst.

7 Bezoek van Ambassadeur Kees Klompenhouwer naar Cherson en Oktyabrsk op 10 t/m 13 october 2016

Op 10 t/m 13 oktober 2016 bezoekt ZM Ambassadeur Kees Klompenhouwer Cherson en Oktyabrsk om de samenwerking tussen Nederland en Oekraïne op het gebied van infrastructuur te bevorderen.

8 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd

9 Oekraine ontbijtsessie, 30 maart 2016

Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH), het Nederlands-Oekraïns Centrum voor Handelsbevordering (NOCH) en Fenedex nodigen hun leden en relaties uit om deel te nemen aan de ‘Ontbijtsessie Oekraïne’. De ontbijtsessie vindt plaats voorafgaand aan het Business Forum Nederland-Oekraïne welke wordt georganiseerd door RVO.

10 Aanslagen Brussel: Nederland staat zij aan zij met België

Nadat dinsdagochtend diverse aanslagen in Brussel plaatsvonden, hebben premier Rutte en minister Koenders van Buitenlandse Zaken contact opgenomen met hun Belgische collega’s.